En helt otroligt fantastisk julklapp!

Det måste ju helt enkelt vara så att jag har världens underbaraste man! Jag behöver inte förklara så mycket, bara visa er detta presentkort som jag fick i julklapp:

2007-12-30 @ 01:02:27 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()


Äääääääääääääääntligen jullov!!!

Idag hade vi julavslutning på jobbet, eleverna fick betyg och även vi lärare fick lite uppmuntring i form av presenter. Av "bossen" fick vi varsin bok, ni som känner mig vet att jag verkligen älskar böcker så det var en härlig present att få. Jag fick "Nu vill jag sjunga dig milda sånger" av Linda Olsson som jag ska försöka läsa under min ledighet.

Av en av mina rara elever fick jag jättefina skinkbestick från Sagaform! Det var verkligen en trevlig överraskning! Det är faktiskt inte sådär jätteofta vi lärare får beröm eller uppmuntran. Den rektangulära formen på paketet gjorde att jag starkt misstänkte antingen Fazermint eller Geisha eller liknande, men i paketet låg alltså fina skinkbestick.
2007-12-20 @ 22:10:32 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite pyssel

En kollega på mitt jobb är en riktig pysselguru (speciellt när det gäller saker i papper), och hon hade en mängd mallar för flätade hjärtan - ni vet sådana där som man brukar fläta till jul? Jag fick kopiera dem och ikväll provade jag att fläta ett av dem. Det var lite klurigt men till slut blev det ett resultat som blev rätt ok:

Flätat hjärta
2007-12-11 @ 19:17:58 Permalink PYSSEL Kommentarer (2) Trackbacks ()


1:a advent

Idag har vi haft adventsfika här hemma. Familjerna Andersson och Bengtson/Danielsson var här och fikade med oss. Först drack vi glögg och åt pepparkakor. Blossas vanliga vinglögg och till oss som inte ville ha det hade jag köpt Dufvenkroks vaniljglögg som var jättegod. Efter det fikade vi och åt "Fryst kaffepaj" som vi gjort efter ett recept jag sparat i min pärm. Botten bestod av krossade Ballerinakex, fyllningen av vaniljglass blandad med lite snabbkaffe. Ovanpå hela härligheten låg hyvlade chokladstrimlor. Gött!
     Imorgon är det jobb som vanligt, känns som jag är ganska trött på det just nu och vill ha julledigt. Ser i alla fall fram emot onsdag då jag och en fd kollega ska gå på Fryx årliga julkonsert för tredje året i rad!

53609-6

(animation från Millan.net)
2007-12-02 @ 20:51:52 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (7) Trackbacks ()


RSS 0.91