Magsjukan härjar

Idag är jag hemma från jobbet, för kl. 2 inatt vaknade jag och kände mig väldigt spynödig. Rusade upp på toa och spydde och somnade om. Ringde jobbets sjukanmälningstjohej på morgonen och pratade med en sjuksköterska där som tyckte att jag absolut skulle stanna hemma från jobbet . Eftersom N är så dålig i magen så det måste vara magsjuka sa hon. Så här dricker vi Proviva och försöker få dagen att gå.

53609-5


(animation från
http://www.millan.net/)
2007-11-28 @ 14:44:23 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (0) Trackbacks ()


En vanlig tisdag...eller inte

Idag har jag jobbat nästan som vanligt. Det "ovanliga" var att vi fick träffa får nya blivande chef på eftermiddagen. Han kom och presenterade sig och var med på vårt veckomöte. Första intrycket var bra, han verkar ha koll på saker och ting och var lugn och trevlig. Jag ringde hem för att få hämtning av C & N men de var inte så pigga på det. N verkar ha någon hemsk form av magsjuka och det stinker kadaver eftersom han går runt och släpper brakare hela tiden stackarn. Den stora mannen kände sig hängig han också så jag fick ta bussen hem. Hann in 5 minuter på Designtorget som har öppnat en butik här i stan. Jättemycket roliga saker har de, så dit ska jag definitivt och titta någon dag när jag har mer tid. Nu ska jag beställa lite julklappar - lönen kom ju ÄNTLIGEN idag!
Tack och hej!
2007-11-27 @ 20:02:24 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (1) Trackbacks ()


En till vinterscrapp...

2007-11-25 @ 21:58:44 Permalink DIGISCRAP Kommentarer (2) Trackbacks ()


Min hobby

Min stora hobby som jag hållit på med sedan sommaren 2006 är Digital Scrapbooking. Hur kul som helst! Med hjälp av ett grafikprogram (t.ex. Photoshop) skapar man layouter med sina foton och dekorerar med papper, blommor, gem, knappar, band och dylikt - som på riktigt fast digitalt! :-) Här är min senaste som jag knåpade ihop för en stund sedan (klickbar bild):

2007-11-24 @ 20:28:42 Permalink DIGISCRAP Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tur som en tok!

Förra helgen var vi hem till Borlänge och hälsade på föräldrar och syskon. På min mammas köksbord stod denna fina ljusstake från Cult Design och lyste. Jag gillar verkligen saker från Cult Design och blev lite förvånad över att hitta en sån hemma hos mamma! Det visade sig att de hittat skönheten på en loppis för 60 kr! Och att de beslutat sig för att jag skulle få den! Hurra!!! Så numera är jag lycklig ägare till två ljusstakar från Cult Design, den första fick jag förra julen. Det finns så mycket därifrån som jag skulle vilja ha, vi får väl se vad nästa grej blir.

Cult Design

2007-11-23 @ 22:31:43 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()


Här var det...tomt!

Ja, jag kan ju inte vara så mycket sämre än systrarna mina, så jag får väl ta mig i kragen och blogga lite här framöver. Ska bara komma på hur designen ska se ut först...
2007-11-19 @ 19:26:50 Permalink ALLMÄNT Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 0.91